Senaste nytt

SJ byter meny i bistron

Jacob

Medlem
Den 20 juni byter SJ till sommarmeny ombord på tågen. Bland nyheterna finns kycklingwraps, ölkorv samt en rad nya kombinationserbjudanden. SJs nya wrap är gjorda på libanesiskt bröd och kommer i två olika smaker: Caesar-kyckling och BBQ-kyckling. Ny är även ölkorven som kommer finnas i två olika smaker. En nygammal favorit, Lindts mörka choklad, kommer…
 

Jacob

Medlem
Den 20 juni byter SJ till sommarmeny ombord på tågen. Bland nyheterna finns kycklingwraps, ölkorv samt en rad nya kombinationserbjudanden.

SJs nya wrap är gjorda på libanesiskt bröd och kommer i två olika smaker: Caesar-kyckling och BBQ-kyckling. Ny är även ölkorven som kommer finnas i två olika smaker. En nygammal favorit, Lindts mörka choklad, kommer även tillbaka.

Från den 20 juni tjänar SJ Prio-medlemmar även poäng på samtliga köp i bistron och kan köpa motsvarande sortiment med sina intjänade SJ Prio-poäng.

Nya kombinationserbjudanden i bistron blir:


Fikabröd och varm dryck 25 kr 1200 poäng
Frukostsmörgås, juice och varm dryck* 55 kr 2000 poäng
Sallad, kall dryck** och varm dryck 95 kr 3800 poäng
Varmrätt, kall dryck och varm dryck 105 kr 4200 poäng
Tre chokladfavoriter 18 kr 1200 poäng
Två chips- eller ostbågepåsarpåsar 20 kr 1200 poäng

*Kaffe, te eller varm choklad
** Läsk, lättöl, ramlösa eller vatten
 

Unicornone

Medlem
Priset på tre-rätters i 1kl har ökat till 145:-, ogillar starkt att jag får betala för en okänd maträtt...... Det är en sak SJ kunde fixa genom att ha bestämda menyer på veckodagsbas.
 

Jonas C

Medlem
Varmrätterna de serverar i Bistron är numera Familjen Dafgårds. Betala 80kr+ för en färdigrätt man kan köpa på Ica för 20kr är ytterst förkastligt!
 
Dyrare för 1a klass rätterna? Det var ju tveksamt om det var värt det innan, men nu...

Dafgårds som levereras till SJ är ju inte riktigt samma som finns i frysdisken i butiker. Största problemet är dock att de inte är goda. Varför var de tvungna att sluta med LunchXpress?
 
Toppen