Senaste nytt

3 x poäng med Accorhotels i mellanöstern+2 x poäng med Accor i Sverige

joemume

Medlem
En grej som jag tycker är lite synd med Accor är att de verkar urskiljningslöst skicka samma erbjudanden till Platinummedlemmar som de gör till "Classicmedlemmar". Min sambo är classic (basmedlem) och hon får EXAKT samma erbjudanden som mig som platinummedlem.

Man inser ju att deras status, som för övrigt verkar delas ut fritt i Cornflakespaket, inte är så där fantastiskt speciell. Men Sofitelhotellen är ju trevliga, så det är väl kanske undantaget, när man lyckas pricka av en rumsuppgradering...
 

GOTATH

Medlem
Återupplivar tråden lite igen.

Har kollat närmare på dessa erbjudanden och är sugen på att i alla fall behålla guldstatus på A-club för nästa år. Men jag undrar om man verkligen får platinumbonusen med dessa erbjudanden.
https://s-leclub.accorhotels.com/redirect-offers.action?lang=en
https://s-leclub.accorhotels.com/redirect-offer-detail.action?promoId=6751&promoDir=promo&lang=en
https://s-leclub.accorhotels.com/redirect-offer-detail.action?promoId=6957&promoDir=promo&lang=en

Mailade kundservice och frågade och fick detta som svar angående Novotel i Sverige-erbjudandet:
The Le Club Accorhotels points are earned on stays at the Novotel hotel for 1 € spent you will earn 2 Le Club Accorhotels points. According to the card level, supplementary points can be earned. However, the percentage of supplementary points won't be taken in consideration when the points earned will be credited on your account. Only the equivalent of the amount before the VAT would be doubled.

Hur tolkar ni detta?
 
Last edited:
Toppen