Senaste nytt

KLMs smörgåsar får ny specialdesignad förpackning

Jacob

Medlem
Från den 1 juni får de smörgåsar som serverar på KLMs Europaflygningar en ny förpackning. Designen har skapats av studenter från Kunstacademie AKV St.Joost, Avans Hogeschool i Holland. Studenterna blev ombedda att skapa en design som skulle kännas kulinarisk, överraskande, inspirerande och energisk.

I en tävling "Delicious Art" röstades sedan de tre vinnarna fram som under sex månader kommer pryda fem miljoner smörgåsförpackningar. Silvie Buenen, Tom van der Pijl och Agnes Loonstra heter de tre studenterna som står för vinnardesignen.

"Delicious Art" smörgåsarna kommer serveras på KLM och KLM Cityhopper flygningar med en flygtid mellan 100 och 170 minuter. På flygningar under 100 minuter serveras de fram till klockan 09.00.

732.jpg
Agnes Loonstra: Design Bicycles
 
Jag skulle nog föredra delicious sandwiches före delicious art. Roliga förpackningar blir man inte mätt på. Lägg resurserna på innehållet, KLM!
 

Jacob

Medlem
Från den 1 juni får de smörgåsar som serverar på KLMs Europaflygningar en ny förpackning. Designen har skapats av studenter från Kunstacademie AKV St.Joost, Avans Hogeschool i Holland. Studenterna blev ombedda att skapa en design som skulle kännas kulinarisk, överraskande, inspirerande och energisk. I en tävling "Delicious Art" röstades sedan de tre vinnarna fram som…
 
Toppen