Senaste nytt

SAS startar Köpenhamn-Sarajevo

Jacob

Medlem
Enligt tidningen Balkans.com och info på Sarajevo flygplats Facebooksida kommer SAS i juli starta en ny flyglinje mellan Köpenhamn och Bosniens huvudstad Sarajevo. SAS har ännu inte gått ut med detta officiellt men lär i så fall göra det inom kort. B&H Airlines (Air Bosna) trafikerar idag Köpenhamn-Sarajevo men på grund av flygplansbrist är det…
 

Jacob

Medlem
Enligt tidningen Balkans.com och info på Sarajevo flygplats Facebooksida kommer SAS i juli starta en ny flyglinje mellan Köpenhamn och Bosniens huvudstad Sarajevo.

SAS har ännu inte gått ut med detta officiellt men lär i så fall göra det inom kort.

B&H Airlines (Air Bosna) trafikerar idag Köpenhamn-Sarajevo men på grund av flygplansbrist är det ofta inställda avgångar skriver Balkans.com. Dessutom är det inte optimalt att flyga en ATR på en så lång sträcka som Köpenhamn-Sarajevo med en flygtid på tre timmar.

Källa: Balkans.com Business News : SAS to launch flights to Bosnia's Sarajevo Airport
 

Palazzi

Medlem
Intressant!
Då finns det helt plötsligt direktflyg till Sarajevo från tre nordiska huvudstäder:eek: OSL & ARN har ju redan direktflyg med DY..
 

twiggs

Medlem
Dobro došli u Sarajevo, Scandinavian Airlines!

Jag lär vara på den första avgången, det är en sak som är säker! :D
 

Palazzi

Medlem
Tittade in på deras flygplatssida. Inte ofta år 2012 som man ser en "huvudstads-flygplats" i Europa som saknar interkontinentala rutter...
 
Toppen