Senaste nytt

Saudi Arabian mellanlandar i Örnsköldsvik?

JoelG

Medlem
Hej,

Noterar genom flightradar att Saudi Arabian Airlines har en planerad avgång från OER / Örnsköldsvik flygplats inatt kl 04.20 med flightnummer SV23. Vet någon här om det är en mellanlandning eller något annat som görs?
 

Pho

Medlem
Verkar väl mer som att något är fel i databasen... De skulle ju annars ha flugit Örsköldsvik - New York ett antal gånger senaste tiden, men trackingen ser ut att gå ifrån Riyadh vilket verkar mer naturligt.
 

JoelG

Medlem
Ja, det låter rimligt. Fick en tanke att de lyckats få turister till området vilket brukar ske i Lappland under vintertid (dock inte från NY kanske). Tack för klargörande!
 

Alf

Medlem
Så kan det gå när man avskaffar flygledare och förlitar sej på fjärrstyrda torn. Man vet inte vad som dimper ner. Nu var det ju inte världens trevligaste flygbolag att få till flygplatsen. Som jag sagt tidigare, man kan inte alltid förlita sej på Flightradar.
 

chazzie

Medlem
Eftersom lokaltidningen förra veckan hade en helsida om att någon hade sett en vit skata i sin trädgård så är jag rätt säker på att de hade uppmärksammat en sådan mellanlandning =} Det stod inget i förra veckans blaskor :D
 
Toppen