Spännande konsistens!Ja, när @Igorius började skiva upp nassens öga var det klass på måltiden.
Spännande konsistens!Ja, när @Igorius började skiva upp nassens öga var det klass på måltiden.
Toque är nu inbokad en kväll!- Toque, har inte ätit där själv men de som bor i Montréal rekommenderar stället, 900 pl. Jean-Paul-Riopelle, Accueil | Restaurant Toqué!
Obs, krävs att ni bokar bord på ställena ovan. Gick en gång på vinst o förlust till The Keg, blev ombedd att återkomma dagen därpå då de hade bord för en person ...
Låter helt klart som om det skulle kunna vara en kandidat - vet dock inte om jag vill ha in ett grishuvud som tittar på mig. Lite för känslig för det... Men man kanske inte behöver beställa in just det.Au Pied de Cochon är obligatoriskt, eller hur @Igorius?
Instämmer med föregående talare att Au pied de cochon är lysande. Om man gillar gris och fois gras i mängder dvs. Samma ägares sugar shack utanför stan är ännu bättre om man har turen att lyckas få ett bord i reservationslotteriet. En unik och rustik (man delar långbord) Quebecupplevelse med makalös mat. Vi åt bland annat Fois gras tårta med lönnsirap när vi var där senast. Man kan anmäla intresse för bordsbokning här.
I övrigt kan jag rekommendera Le Vin Papillon som är femma på listan för hela Kanada och nummer 3 i Montreal enligt rankingen jag länkade till ovan. Vi var där för ett par månader sedan och var mycket nöjda. Vinbar med smårätter som man delar och en fördel om man bestämmer sig med kort varsel är att de inte tar emot bokningar. Ligger vägg i vägg med Joe Beef som har samma ägare och som också är högt aktat.
Martin Picard är en galenpanna och konceptet är ju allt på grisen men det finns säkerligen något mindre galet än grishuvud att käka.Låter helt klart som om det skulle kunna vara en kandidat - vet dock inte om jag vill ha in ett grishuvud som tittar på mig. Lite för känslig för det... Men man kanske inte behöver beställa in just det.