Senaste nytt

Yves Camdeborde var "Chef om board" på AF276 Paris-Tokyo

Dr. Miles

Expert
Fransk kock, Yves Camdeborde, var ombord på AF276 Paris->Tokyo den 6:e juli 2016 och dekorerade Business class måltider på plats..

Screenshot20160721 01 AF.png


Screenshot20160721 02 AF.png

(Foto: Air France Press Release)

Air France skrev:
THE “CHEFS ON BOARD” EVENT: YVES CAMDEBORDE TAKES OFF TO TOKYO

ImprimerSend to a friendpdf

Tuesday 19 July 2016
On 6 July dernier, Yves Camdeborde took part in the “Chefs on board” event on flight AF276 from Paris-Charles de Gaulle to Tokyo-Narita. Accompanied by Servair chef Rudy Falliex, Yves Camdeborde took the opportunity to talk with customers in the Business cabin and find how airline catering works. His high-flying dishes are inspired by the “bistronomy” concept, a mixture of bistro-style cuisine and traditional fine dining, and can be enjoyed on board until September 2016.

Ni kan se videoklippet från flyget på Air France webbsida.
The “Chefs on board” event: Yves Camdeborde takes off to Tokyo : Air France - Corporate


Säg vad man vill om Air France men de är ett av få flygbolag som tar maten (och vin & champagne) på allvar.
 
Last edited:

rvarttinen

Medlem
Kul när de gör sådana här grejor! Ser att de är i den nya kabinen ... ja, de har nog måtto 'få men bra' när det kommer till vinerna, som brukar matcha det som serveras riktigt bra.
Själv har jag haft allt igenom bra upplevelser ombord Air France.
 
Toppen