Dr. Miles
Expert
Fransk kock, Yves Camdeborde, var ombord på AF276 Paris->Tokyo den 6:e juli 2016 och dekorerade Business class måltider på plats..
(Foto: Air France Press Release)
Ni kan se videoklippet från flyget på Air France webbsida.
The “Chefs on board” event: Yves Camdeborde takes off to Tokyo : Air France - Corporate
Säg vad man vill om Air France men de är ett av få flygbolag som tar maten (och vin & champagne) på allvar.
(Foto: Air France Press Release)
Air France skrev:THE “CHEFS ON BOARD” EVENT: YVES CAMDEBORDE TAKES OFF TO TOKYO
ImprimerSend to a friendpdf
Tuesday 19 July 2016
On 6 July dernier, Yves Camdeborde took part in the “Chefs on board” event on flight AF276 from Paris-Charles de Gaulle to Tokyo-Narita. Accompanied by Servair chef Rudy Falliex, Yves Camdeborde took the opportunity to talk with customers in the Business cabin and find how airline catering works. His high-flying dishes are inspired by the “bistronomy” concept, a mixture of bistro-style cuisine and traditional fine dining, and can be enjoyed on board until September 2016.
Ni kan se videoklippet från flyget på Air France webbsida.
The “Chefs on board” event: Yves Camdeborde takes off to Tokyo : Air France - Corporate
Säg vad man vill om Air France men de är ett av få flygbolag som tar maten (och vin & champagne) på allvar.
Last edited: