Senaste nytt

ANA i business-class

mha321

Medlem
Här på forumet hittar man många trevliga rapporter på ANA First. Men efter lite sökande hittar jag ingenting alls om ANA Businessclass.

Är det någon som har någon erfarenhet av den? Hur står den sig? Och kanske framförallt, är det vissa flygtyper som har en bättre eller sämre hårdvara hos dem? (gällande longhaul på Europa<->Japan)
 

Dr. Miles

Expert
Om man åker med en flight som flygs med Boeing 777-300ER (77W), blir det ANA Business Staggered.

Kabinbild:
ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 14.JPG


Stolen:
ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 08.JPG

ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 10.JPG


Stolen i sängläge:
ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 19.JPG




Middagsservering (japansk meny):
ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 33.JPG

ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 34.JPG

ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 36.JPG

ANA Business NRT-SIN Boeing 777, 37.JPG
 

Jonas C

Medlem
Flög ANA Business Class förra månaden. Stolarna var hyfsat bekväma, bra med utrymme för förvaring. Lite stel service från besättningen. Pyjamas, eller rättare sagt en cardigan fanns att låna, samt Amenity kit på flygningar till Europa. Väldigt bra mat och vinlista, i synnerhet deras egna rödvin som har komponerats av en av deras 18 connoisseurs.
 

bossefin

Medlem
Flög regionalt (Peking-Tokyo) med en 787a i höstas. Var mycket bra, för en så kort dagflight i alla fall. Champagnen ok inte mer. Valde japanska menyn som var riktigt bra. Bra service och man insisterade på att jag skulle prova båda sake sorterna man hade. image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg
 
Toppen