Senaste nytt

London-Stockholm efter 13:50 på lördagar i höst?

AABack2ARN

Medlem
Satt och letade efter möjligheter till en loungerun från Stockholm till London med SAS för att pröva på terminal 2 (har ännu inte varit där). Kollade på lördagar i september, oktober och november.

Vart lite förvånad att SAS inte kunde erbjuda några hemresealternativ efter 13:50 (direkt) eller 14:05 (vissa lördagar via Köpenhamn).

Det visar sig att SAS-planen som lämnar London senare än sista Stockholmsplanet SK506 (LHR-CPH 17:00) och SK810 (LHR-OSL 17:30) inte har några lämpliga anslutningar till Stockholm eftersom sista planet CPH-ARN lämnar Köpenhamn 20:25 på lördagar och London-planet anländer 19:55... :( Oslo har väl aldrig haft sena flyg till Stockholm på lördagar.

Hur länge har det varit så här dåligt?

Att SAS struntar i en eventuell loungerun tvivlar jag inte en sekund på (och tycker inte de skall göra heller) men det är ju uruselt i händelse av missade anslutningar i London eller bara allmänt intresse av att ta sig från London till Stockholm en lördag efter 13:50 med SAS. Det hade ju räckt med att senarelägga SK1430 från Köpenhamn med 10 minuter eller så.

Hur tänker ni SAS?
 

fcx

Medlem
Det har varit så i flera år. Tråkigt kan tyckas, speciellt som priserna brukar vara rätt förmånliga på lördagar.
 
Toppen