Senaste nytt

Hjälp - Frun vill flyga Norwegian!

malmokalle

Medlem
Har för några veckor sedan startat en tråd för att få hjälp att hitta bra biljetter i C till Bangkok. Fann Swiss och Lufthansa som har bra tider och acceptabelt pris. Visserligen med byte i Europa, men några timmar i en lounge har väl ingen dött av:)?

Nu till det akuta problemet: Fru Malmokalle har hittat biljetter hos Norwegian som dels är direkt från Köpenhamn till Bangkok och dels är billigare. Dessutom i en Premium kabin!

Har provat med att vi antagligen blir försenade 10 timmar, att vi får mat i plastlådor, trånga stolar, ingen lounge värd namnet etc. etc. Nu behöver jag några fler tunga argument.

Hjälp!

MVH > Malmokalle
 

palmen

Moderator
Vad är prisskillnaden?
Norwegian Premium är ju en Premieum Economy produkt och ska inte direkt jämföras med en Business produkt. Att Norwegian är billigare är med andra ord inte så konstigt.
Du får lägga fram alla fördelar med Business där mat är bättre, möjlighet att sova i en platt stol, poäng som ni kan använda för kommande resor eller som kan ge status så ni alltid får lounge mm.
 

Airman

Medlem
Har hon åkt C förut och vet vad hon missar? Annars är väl de flesta människor lite nyfikna och vill se vad det handlar om även om det skulle vara en smula dyrare? Typ: "Älskiling, vi måste ju prova C i alla fall en gång"

Är det stor skillnad i pris? Sen så är ju semestern lite förstörd om man inte vet om/när man kommer fram, så som fallet är med Norwegian...
 
Toppen