Senaste nytt

Fantomenkort inte längre giltigt ID hos Swebus (1/4-16)

jonten

Medlem
Sötvatten har blivit saltvatten.... Då kan man odla räkor..
Café satsar på närodlade räkor - nwt.se - Ditt Värmland, just nu


Om ni passerar så är ett tips att stanna och köpa en räksmörgås..
De är inte direkt små.......
blogger-image--952271316.jpg
 

johhenrik

Medlem
Apollo lanserar skugghotell

”Svensken efterfrågar till stor del det varma klimatet men inte alltid den direkta exponeringen av sol”, säger man på Apollo. Det finns en försiktighet och ökad medvetenhet om UV-strålningen, men även ett intresse av att kunna vara mer aktiv i skuggan snarare än att få den perfekta brännan, enligt Apollo.

Apollo lanserar skugghotell - Apollo
 

johhenrik

Medlem
Airtours lanserar egen parfym – nu kan du också dofta som din favoritstad

Eau d’Airtours finns tillgänglig i följande fyra dofter:

Paris: En romantisk och blommig doft med inslag av metall och en toppnot av fransk nybakad baguette.

Kreta: En sval doft med tydliga inslag av havsbris och kalksten. Toner av oliv och vitlök ger parfymen en karaktäristisk doft av grekisk taverna.

Dubai: En lyxig och orientalisk doft som är något extraordinärt för den som inte är rädd att sticka ut ur mängden. Toppnoten är kryddig men har uppfriskande inslag av luftkonditionering och i botten av flaskan ligger flagor av äkta 24-karats guld.

Sicilien: En klar och tydlig doft av solmogen tomat med inslag av vulkanaska och saffransbulle. I basnoterna finns också diskreta toner av varm sandstrand.



Airtours lanserar egen parfym – nu kan du också dofta som din... - Airtours AB
 

Nemo

Medlem
Birka Cruises hyr ut en stuga på fördäck.


Skärgård för alla: Sjönära stuga ombord

I sommar har alla råd med ett sommarhus i Stockholms skärgård. Det blir möjligt när Birka Cruises är först ut med stuguthyrning ombord. Havsutsikt garanteras.

– Alla drömmer om ett sommarhus i skärgården men för de flesta är drömmen inte möjlig. Vi vill göra skärgården tillgänglig för alla och erbjuder som första rederi en stuga i skärgården för 100:- per dygn. Billigare och mer sjönära blir det knappast, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises.

En stuga byggs tillfälligt under sommarsäsongen, 1/6-15/8, med bästa läge på fördäck och obegränsad havsutsikt. Kryssningsgäster kan hyra stugan i 22 timmar och under någon av långkryssningarna som arrangeras av rederiet sommartid.

– I sommar blir det en röd stuga med vita knutar. Till nästa sommar tänker vi placera ett designhus i Gotlandsstil ombord, säger Marcus Hammarström.

Stugan tar upp till fyra personer och passar framför allt kryssningsresenärer som vill bo lugnt, känna havsbrisen och samtidigt ha tillgång till alla faciliteter ombord. Liten uteplats och grill ingår.
– Grillen är enbart för syns skull med batteridrivet led-kol men den är en viktig detalj för att få den rätta sommarstugekänslan, säger Marcus Hammarström.

Fakta

  • En stuga byggs tillfälligt under perioden 1/6-15/8 ombord på rederiets fartyg M/S Birka
  • Fyra bäddar och enklare kokmöjligheter ingår, dusch finns att tillgå vid poolområdet på Terrassen by Birka
  • Pris från 100:- per natt för upp till fyra personer
  • I priset ingår tillgång till fartygets faciliteter och all underhållning
Välkommen till Birka Cruises | Birka Cruises
 

johhenrik

Medlem
They just keep coming... :) Vi fortsätter med kryssningstemat från @Nemo ovan. :)

Förslag på nya hyttkategorier
Under perioden 1/4 - 7/4 kan du vara med att rösta fram en helt ny hyttkategori på Gabriella. Läs mer om hytterna här nedan, omröstniningen sker på vår Facebook-sida.

family_big_inside.jpg

Family Big Inside
Däck 5 och 6. Rymlig insideshytt för 10 personer. Hytten är inredd i minimalistisk stil med enkla detaljer och klassiska färger. Tjockare golvmadrasser för skönare sovkomfort. Gemensam toalett och dusch i korridor. Yta 20,0 m².


outside_812x501.jpg

Recreation Seaside/Outside
Däck 12 (ytterdäck). Rymlig sovlösning för 2 personer. Friluftshytt för naturälskare. Vattenavvisande lakan och överkast. Sovmask medföljer pga fartygets navigationsljus nattetid. Dusch och toalett på Däck 11. Yta: 50,0 m².


seaside_retro.jpg

Seaside Retro
Däck 7. Charmig ytterhytt inredd i retrostil. Enkelsäng. Telefon, lava-lampa, stor garderob, skrivbord, extra belysning och kylskåp. Yta: 8,5 m².


Gabriella - Hytter - Ombord | Viking Line
 
Toppen