Jag äter alltid något av maten på planet i alla fall. Om jag äter i loungen beror mest på avgångstiden och tiden man har att spendera i loungen. Om det krisar hinner jag trycka i mig något på 10-minuters loungebesök - men då är det mer fokus på att få föda än att faktiskt äta gott
I mitt fall äter jag gärna något litet på flygplatsen och sedan maten på planet. Men kan variera från fall till fall berodde på tiden och vad som serveras loungen.
Svaret handlar mer om kabinklass, stäcka och var i världen än bara om lounger eller ombord. Jag som reser mest inom Skandinavien har inte mycket att äta ombord (än), så för mig är det generella svaret: "I loungen om det inte serveras salladskyckling eller wasabi-potatissallad".
finns ingen enkelt fasitsvar i min bok. Beror helt på bolag, klass, när, hur, vart.. Jag har bara en "regel", det är BAs suppler flights från USAs östkust där jag alltid käkar i loungen så jag kan sova.
Som flera sagt ovan också; för mig beror det på vad klockan är, vilken mat jag förväntas på på flyget och vilken mat som finns i loungen. Samt vilket humör jag är på den dagen