Senaste nytt

Mellanmål på gång

pswe

Medlem
pressrelease kom precis, låter lovande!


SAS fortsätter att utveckla och förbättra erbjudandet ombord och lanserar nu ”Fresh Bites”, fräscha och lätta mellanmål till de kunder som reser med SAS Plus på linjer inom Skandinavien och kortare sträckor inom Europa. Fresh Bites är ett tillägg till det ordinarie sortimentet ombord och erbjuds från slutet av mars


Idag erbjuds resande i SAS Plus frukost på de skandinaviska och kortare europeiska linjerna med avgång före kl. 9. Därefter erbjuds salta eller söta snacks. Från och med den 27 mars kommer SAS nu även att erbjuda sina resenärer Fresh Bites, som ett lättare mellanmål i tillägg till existerande snacks. Genom detta stärker SAS matupplevelsen ombord och erbjudandet till de frekventa resenärerna.

- Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra vårt erbjudande ombord. Våra frekventa resenärer har efterfrågat ett lättare och nyttigt mellanmål för de kortare resorna. Därför är vi glada för att nu också kunna erbjuda ett fräscht mellanmål gjort på riktigt bra råvaror, för våra frekventa resenärer, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef, SAS.

Fresh Bites består av två kategorier av färska produkter. En ny Polarrullesmörgås och ett antal smårätter. Ett litet och nyttigt mellanmålsstöd för SAS kunder på sina resdagar.

- Vi har låtit testa produkterna tillsammans med våra frekventa kunder och anpassat menyerna efter vad de tycker passar på kortare flygresor, säger Stephanie Smitt Lindberg.

Fresh Bites och Pollarrullen är inkluderat i biljettpriset i SAS Plus medan Pollarrullen kan köpas i SAS Go för 30 DKK, 35 NOK, 35 SEK eller 4 Euros, från kl. 9.

Erbjudandet är tillgängligt på flygningar upp till 1 timme och 20 minuter och serveras mellan de skandinaviska länderna, på de flesta svenska inrikes- och längre norska inrikesresor samt kortare europeiska linjer.
 

Funcadelic

Medlem
Är polarrullen samma sak som den så eftertraktade renklämman jag läst så mycket om här på forumet, men själv aldrig sett? I så fall är det kanske värt att ta en liten uflykt, bara för att få smaka!
 

Moco

Medlem
Bra initiativ. I övrigt en positiv upplevelse under gårdagskvällen, CPH-MAN, när den slabbiga fisken bytts ut till fläsk med fetakräm, grönsaker, bulgur och en brownie etc. Antar att det är en av de nya rätterna, har inte stött på den tidigare så vitt jag kan minnas.
 

Agö

Medlem
Finns några bilder på SAS nya mellanmål:
http://www.sasgroup.net/en/download...m/Public/290/9933081/9293c9bb13e0050c_org.jpg
download.php


http://www.sasgroup.net/en/download...m/Public/290/9932655/83054b30dbb3f57f_org.jpg
download.php
 

Anfield

Medlem
Bra där SAS, tänk bara om man kunde få till riktigt fika ( Läst starksprit ) inom norden och äkta sprattel vatten. Bara att jobba på SAS ett steg i taget !
 
  • Gilla
Reactions: El0
Toppen