Senaste nytt

Emirates visar upp nytt business class-säte på mässan ITB i Berlin

BusinessClass

Redaktör
Emirates visar upp sitt nya business class-säte designat för bolagets kommande Boeing 777-maskiner på den gigantiska resemässan ITB i Berlin, som pågår från i dag onsdag och fram till söndag den 13/3. Flygbolaget berättar att det nya sätet kommer användas för första gången ombord på den Boeing 777-300ER som man får i november från Boeingfabriken utanför…
 

Andrew

Medlem
Kosmetiskt en fin uppdatering - och man märker tydligt att inspirationen kommer från bilvärlden. Sätet verkar dock inte särskilt funktionellt och tycks ha bristfälliga avlastningsytor. Ställer mig tveksam till att de fortfarande envisas med 2-3-2... Nej, detta lockar mig inte alls att flyga med dem istället för exempelvis Qatar eller Etihad. Emirates tycks utvecklas åt fel håll.
 

rvarttinen

Medlem
Ser rätt likt ut de säten de har idag. Avdelaren är vl hög så det är svårt att föra en konversation om man är två som reser tillsammans, denna design tycks vara kvar. Skulle gärna se att det går att öppna upp mer mellan sätena för de som reser tillsammans, och kanske ha den där skivan uppe då man vill vara mer privat. Etihad har lyckats rätt bra med detta med sina säten i C.
 
Toppen