Senaste nytt

Bra år för SAS

mha321

Medlem
Säkert påverkar låga bränslepriser. Men även att man börjat få genomslag på de åtgärder som man gjort under de föregående åren för att spara kostnader säkert. Allt sådant tar ju ett eller ett par år innan det faktiskt slår igenom.

Bara att hoppas på att de fortsätter visa bra siffror och att det inte bara är tillfälligt!
 

Kenny

Medlem
Kanske är recognition på gång?

"SAS har introducerat Ipads för piloterna och under fjärde kvartalet fattades även beslut att kabinpersonal ska förses med Ipads. Verktyget ska skapa bättre förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt arbete och samtidigt bidra till ett mer individbaserat kundbemötande genom att kabinpersonalen har tillgång till realtidsinformation kring kundernas resa och omkringliggande tjänster." (s 6)
 

niklaswik

Medlem
Inte så konstigt med tanke på den höjning av biljettpriserna som gjordes i samband med introduktionen av "Go Light", i kombination med lägre oljepris förstås. Men oljepriset hedgar väl alla stora flygbolag så att prisändringar inte har så stor påverkan.
 

Timpa

Medlem
Sannolikt kommer det gå ännu bättre för SAS då man inte sett den fulla effekten av oljepriset ännu. Gôtt att höra hurusom.
 

Nystrom

Medlem
Det finns ju ytterligare potential för SAS den dag folk återgår att tänka med hjärnan i stället för plånboken. Även om det finns önskemål om mycket så krånglar SAS väsentligt mindre än DY när det strular.....
 
Toppen