Senaste nytt

OneWorld Lounge i Rio (GIG)

ALU

Medlem
Är det någon som har några tips och personliga reflektioner kring vilken OneWorld lounge som är att föredra inför en flygning med BA till London (terminal 1 tror jag). Jag tycker det ser lite tunt ut när jag kikar på OneWorld sidan.

Jag är BA Gold.

Tack, tack!
 

FFlash

Medlem
Jag var där i våras. Om jag minns rätt så fanns det två lounge, GOL och en annan för AA flyg som jag antar är samma för BA. På AA sidan fanns mat och vin, liguor bar. Inga fönster dock, det var down the basement, trapporna ner efter security och till höger vill jag minnas. Helt OK att tugga i sig nåt men inget vidare. Hört rykten att loungerna ska stängas inför byggandet av nya concourse i GIG, men det byggandet kan bli lika trögt som deta har talats om nya lounge i åratal.
Vore bäst att käka i stan, men GIG är ju mycket osäker man aldrig vet om man ska vara 2 timmar eller 4 timmar innan flighten på flygplatsen.
 
  • Gilla
Reactions: ALU

nilsson

Medlem
Jag tror det finns tre lounger öppna. En AA, en AF och en för övriga (och priority pass). Jag har bara varit i Air France loungen, som var utmärkt. Ungefär det enda som var utmärkt på den flygplatsen.
 
  • Gilla
Reactions: ALU

Homer

Medlem
Jag var i den som BA använder för några dagar sedan, ingen höjdare direkt fanns lite småplock om man vill äta + öl läsk vin.
BA ska flytta till T2 där AA.s lounge ligger, går inte att gå mellan terminalerna airside.
 
  • Gilla
Reactions: ALU

ALU

Medlem
Ja då sitter man här på T1 i loungen som inte har någon charm över huvud taget. Trångt och tråkigt. Det speglar hela flygplatsen dock, så det är inget isolerat lounge problem. Borde bli bättre när det blir färdigbyggt. Typ 2025...

För övrigt är airside inte speciellt spännande alls. En (1) Duty Free Shop...

Nåväl, incitament för förbättringar!
 

Attachments

  • 20151108_013924.jpg
    20151108_013924.jpg
    75,8 KB · Visningar: 147
Toppen