Senaste nytt

WOW Air etablerar sig på Västerås flygplats med linje till Reykjavik och USA

BusinessClass

Redaktör
Det är det isländska flygbolaget WOW Air som från maj 2016 startar en linje från Västerås flygplats till Reykjavik på Island där man kommer kunna ansluta till flyg mot Boston och Washington i USA. Enligt flygbolaget ska man kunna flyga till USA för under tusenlappen enkel resa. Flyglinjen kommer trafikeras på måndagar, tisdagar, fredagar och söndagar.…
 

Palazzi

Medlem
Den såg jag inte komma! Såklart en jätteintressant satsning, som kan locka folk från ett större upptagningsområde än Västerås stad.

Med lite tur innebär att man ökar attraktionskraften för t.e.x Ryanair o Wizzair att skapa fler lågprislinjer.
 

chazzie

Medlem
Det måste vara kanon för er som bor i Mälardalen, dra en weekend i Boston, Washington eller Baltimore för tusenlappen!
 

Felix

Medlem
Billigaste resan som går att hitta tur och retur ligger på 2.567 kr (Finns inga returresor för 999 kr. Billigaste hemresa är ~1450. Plus 100 kr bokningsavgift). I detta priset ingår 5 kg handbagage – och det är ungefär allt.

Vill man ha med handbagage upp till 12 kg kostar det 400 kr per väg. Vill man dessutom checka in en väska (20 kg) kostar det 560 kr per väg. Tur och retur med incheckat bagage och handbagage kostar alltså på 4.525 kr. Med mellanlandning i KEF, få betala för dricka/mat ombord och ingen IFE så känns det inte direkt som något toppenerbjudande.
 
Toppen