Senaste nytt

Påskerbjudande - Besök SAS business lounger mot en avgift

Jacob

Medlem
Mellan 31 mars och 8 april 2012 har SAS ett erbjudande som gör att resande i economy class och economy extra utan guldstatus kan besöka SAS lounger mot en avgift. Erbjudandet kommer ges vid incheckningen (inkl internet check-in och incheckningsautomaten) samt på SAS hemsida. Erbjudandet gäller för tillträde till SAS business lounger på Stockholm Arlanda…
 

Jacob

Medlem
Mellan 31 mars och 8 april 2012 har SAS ett erbjudande som gör att resande i economy class och economy extra utan guldstatus kan besöka SAS lounger mot en avgift.

Erbjudandet kommer ges vid incheckningen (inkl internet check-in och incheckningsautomaten) samt på SAS hemsida.

Erbjudandet gäller för tillträde till SAS business lounger på Stockholm Arlanda (terminal 5), Köpenhamn och Oslo vid resa med SAS, Blue 1 eller Wideroe.
Priset är SEK 249, DKK 219, NOK 219 eller EUR 27 och betalning görs med kreditkort vid lounge receptionen.

Kanske kan vara intressant för någon här som inte har status men vill lyxa till det lite när man ska ut och resa under påskhelgen.
 

bingham

Ny medlem
Det är ganska trist för oss som flyger i c-klass eller har ebg: loungerna är ju redan överfulla och kring påsk är det ju MASSOR av turister som reser.
 

vicce

Medlem
Det är ganska trist för oss som flyger i c-klass eller har ebg: loungerna är ju redan överfulla och kring påsk är det ju MASSOR av turister som reser.

Det är väl kanske så de tänker, att de flesta som flyger i C-klass (mestadels affärsresenärer) inte jobbar under påskveckan och då kan få in lite pengar på vanliga semesterfirare?
 

tourist

Medlem
249 kronor per person? Det kan det väl inte finnas så många "sällanåkare" som tycker det är värt, såvida man inte har ganska många timmar att ägna åt mat och dryck i loungen.

Drygt en hundring tycker jag att det kan vara värt att betala för lounge med något att äta om jag har en lång transfertid, men inte mer.
 

Jacob

Medlem
Tycker det är ett OK erbjudande. Observera att det är business loungerna det gäller och inte Scandinavian loungerna så det är inget som kommer beröra EBG och Star Gold passagerare.
Tror för övrigt inte det är så många affärsresenärer som reser under påskveckan.

Priset ligger i linje med vad det normalt kostar att komma in i en business lounge som drivs av ett flygbolag (dvs inte tredjepartslounge). AF/KL erbjuder deras silvermedlemmar att betala för tillträde till lounge mot en avgift mellan 25 och 35 euro.

Någon som vet vad det normalt kostar att besöka Menzies loungen på Arlanda på andra sidan väggen?
 

Tjaeng

Medlem
Det ska nog till rätt mycket för att lyckas få valuta för 249kr på SAS business lounge. Om folk tycker att det är värt priset så har jag inget emot att de köper sig in. EBG som drar med sig hela familjen in på SK-loungen när de själva åker på semester har nästan säkert inte genererat 249kr i extra revenue till SAS för varje loungebesök de (och deras gäster) gör.
 

vicce

Medlem
En liten parentes bara, om man är en familj på 5 personer, får man ta med sig så många in i en *Alliance lounge då?
 
Toppen