Jag och min syster ÄLSKAR skaldjur, gärna bisarra mängder av sådana, och när Birka körde detta första (?) gången för 4-5 år sen slog vi till. Året efter hade vi den goda maten i sikte och erfarenheterna i bagaget och gjorde lite annorlunda. Man åker mitt i veckan, för att undkomma helgfyllona, man tar den sena buffén för att låta pensionärerna från landet få frossa först (under tiden njuter man av tomma bubbelpooler och massor av solstolar att välja på). Därefter avnjuter an buffén i godan ro, utan att bli armbågad i revbenen av två äpplen höga tanter, bär sina magar upp till discot och konstaterar att det är bäst att lämna 65+'arna till deras raggande och går till hytten och vänder upp magarna och sover som en stock
På vägen tillbaka njuter man av utsikten, lite bubbel*2, shopping och exempelvis en räkmacka.
Om nån skulle våga sig på konceptet: köp en Let's deal och skicka PM så ses vi 21/9