Senaste nytt

Marriott Courtyard Hong Kong ?

RobHK

Medlem
Sha Tin är i min mening i alla fall inte centralt, så hoppa över det hotellet.

Nu när jag inte längre bor i Hongkong har jag hunnit prova några centralt belägna hotell på HK-ön. För den som inte vill lägga så stora pengar, så anser jag Garden View (YWCA) vara ett hotell i bra läge, men vettiga rum till ett schyst pris. Boka rum med utsikt över parken, så får du även några glimtar av vattnet.
 

David

Medlem
Jag har som Platinum bott några gånger på CY HK-ön och alltid fått frukost såväl i loungen som nere i restaurangen.
 

henrik l

Medlem
Jag har väl bott där typ +150 nätter, på HK-ön. Frukost får du och jag rekommenderar att du tar den i restaurangen på plan 2. Loungen är knappast spektakulär, men mellan 17.30-21.30 kan du få rött, vitt eller öl och lite enklare tilltugg mellan 17.30-19.30. Se även till att få ett hörnrum dvs XX06, borde inte vara några problem som plat. Hotellet är helt ok, med skaplig storlek på rummen, men om man vill hänga i allmänna utrymmen finns det inte mycket att tillgå. Jag gillar området, det är autentiskt, samtidigt som utbudet har breddats i och med att MTR förlängdes till Kennedy Town. Så inom 2-4 minuters promenad har du allt från enklare kinarestauranger med ok mat, till lite hippare tapas och gin barer om du gå utmed Water Street uppför backen. Senaste tillskottet var baren bakom den rosa dörren och som var specialiserad på gin, men hade även enklare förtäring. Gå uppför Water str, ta till vänster på Queens Road west, efter ca 50-75 m på vänster sida finns en rosa dörr.

Fö får du vara lite observant på prissättningen på rummen som kan svänga en del. Jag bor där på government rate och brukar boka när det dyker upp ett ok pris. Hittar jag sedan ett bättre så bokar jag av och om.
 
Last edited:

AABack2ARN

Medlem
Tror vi åt alla frukostar i restaurangen på plan 2 när vi var där. Vet inte om det ens var ett alternativ att äta frukost i loungen... Mycket bra frukost och trevligt hotell i största allmänhet.
 
Toppen