Senaste nytt

Svensexa i London - tips på kul aktivitet?

Agö

Medlem
Sitter och syr ihop sista detaljerna inför en svensexa i London som kommer att äga rum 6-7 juni.

Är det någon som har något udda men kul tips på aktivitet? Vi har folk på plats i London som kan ordna med praktiska detaljer men tar gärna emot förslag. Vi är något begränsade i tid så vi pratar om en aktivitet som kanske tar en tre timmar maximalt på lördagseftermiddagen. Helst så centralt som möjligt. Hela gänget har varit i London tillsammans ett antal ggr tidigare så mycket har redan gjorts.
 

khybner

Medlem
Gillar ni vin så är The Sampler kul ställe. 80 viner (inklusive 7-8 exklusiva) som kan provas på helglas, halvglas eller smakprov. Butiken i South Kensington (som är den bästa) har också ost och tapastallrik att äta.

Man köper ett kort i butiken som man använder i deras Enotecamaskiner.

www.thesampler.co.uk
 

Bibinski

Medlem
Förlåt en okunnig men vad är det? Länk?
Har aldrig besökt webbsidan tidigare och jag inser nu att den kan ge intrycket av att vara nån finare typ av strip-joint men så är inte fallet :) Det är en restaurang i temat av en detective agency. Vill inte avslöja mer för bara entrén och sättet att komma in på detta ställe är ganska speciellt i sig så det skulle förstöra överraskningen lite :)
 

jsn

Medlem
London är ändå London - ge honom ett ämne att orera runt i Speakers Corner... Hittar ni rätt ämne kan han säkert få intressanta mothugg från publiken :)
 
Toppen