Senaste nytt

Turkish Airlines söker "världens bästa sportsupporter" - tio olika sportevenemang i sju länder

Jacob

Medlem
Turkish Airlines letar efter ”världens bäste sportsupporter” som kommer att få chansen att resa från den 28 mars till den 20 april till sju olika länder i Europa och Asien för att bevittna tio olika sportevenemang.

Kampanjen är utformad som en jobbannons för att understryka att supporterskap inom idrotten ska tas på allvar. För att delta fyller man först och främst i formuläret på hemsidan www.epicsportsfan.com. När man fyller i formuläret måste man också ladda upp en video eller en bild på Instagram, Vine eller Twitter för att kunna bevisa att man förtjänar att utses till den ultimata supportern. Vid uppladdning anger man då hashtagen #EpicFan.

Deltagaren kommer också att själv träffa fotbollsspelarna Lionel Messi och Didier Drogba som räknas som några av världens bästa spelare.

Kandidaterna förväntas vara kreativa, erfarna och passionerade sportföljare, ha stor kommunikationsförmåga och god kunskap av användning av sociala medier. Likaså förväntas kandidaterna ha god ansvarskänsla, vara effektiva problemlösare och fungera väl i grupp. Goda kunskaper i engelska är viktigt och personen ifråga ska kunna avvara tid under hela projektet mellan de ovan angivna datumen utan restriktioner.

Under 24 dagar kommer segraren, som väljs ut av valkommittén, att bevittna sportevenemang i basket, fotboll, tennis och golf i Japan, Nederländerna, Tyskland, Spanien, Storbritannien och Förenade Arabemiraten och precis som ovan nämnts få träffa Messi och Drogba.

Sista datum för att delta i kampanjen är den 13 mars.
 
Toppen