Senaste nytt

SAS avslutar samarbete med Arlanda Express

Jacob

Medlem
Tidigare har SAS haft ett avtal med Arlanda Express som inneburit att man som Travel Pass Corporate kunnat använda kortet för resa med Arlanda Express. Dessutom har man sluppit betala avgiften vid köp ombord på tåget på 50 kr. Den 19 februari avslutas detta samarbete vilket enligt uppgift beror på att SAS byter ut sin…
 

Jacob

Medlem
Tidigare har SAS haft ett avtal med Arlanda Express som inneburit att man som Travel Pass Corporate kunnat använda kortet för resa med Arlanda Express. Dessutom har man sluppit betala avgiften vid köp ombord på tåget på 50 kr.

Den 19 februari avslutas detta samarbete vilket enligt uppgift beror på att SAS byter ut sin tekniska plattform. Arlanda Express erbjuder istället frekventa resenärer att köpa klippkort på tåget.

SAS säger upp samarbete med Arlanda Express | Järnvägsnyheter.se
 
Resan i sig har ju inte ingått i kortet utan lagts på fakturan man får efteråt. Travel Pass Corporate är alltså inte samma klippkort som Travel Pass Individual utan du betalar varje resa för sig, fast efteråt. Vinsten har ju varit att slippa köpa biljett för sig och få allt på samma.
 
Toppen