Senaste nytt

SAS utökar fast track i Oslo - nu även för inrikespassagerare

Jacob

Medlem
Tidigare har fast track säkerhetskontrollen på Gardermoen enbart varit tillgänglig för SAS passagerare som reser med ett utrikesflyg från Oslo, men den 12 september blir det ändring på det. Med start detta datum får även SAS inrikespassagerare tillgång till fast track i Oslo. Tillträde ges enligt samma regler som för utrikespassagerare, dvs för resenärer som…
 

olsson

Medlem
ÄNTLIGEN, HURRA! Alltid tyckt det har varit dumt att incheck-automaten påminner att det finns fasttrack på OSL - som man inte ens kan använda då.
 
Jättebra förbättring. Jag och Jacob testade Fast Track mot vanliga säkerhetskontrollen nyligen, tog nästan 10 minuter längre att stå och köa bland alla andra passagerare.
 

jumbooze

Medlem
Ska bli skoj att testa kanske i samband med ett besök i OSL tillsammans med en drös flyggalningar BC01.
(Detta är ett test av kommentar)
 

rob74

Medlem
Mycket bra!!!
Ibland får man ju lite tajta byten till inrikes i Norge och ibland då man har en incheckad väska så kan det bli riktigt nervigt.
 

skydiver

Medlem
Det har redan införts. Gick förbi idag.
De har separat kö för inrikes, men som var nästan tom, 2 personal dock varav en mest såg ut som han undrade vad han skulle göra. Fånigt. Tycker man kunde ha en och samma.
 

Tockstew

Medlem
Lite OT men i Oslo har de "family track". Familjer med barn får gå i en separat kö. Mycket uppskattat! Något för Arlanda kanske?
 
Toppen