Senaste nytt

Mustique - Paradiset på jorden med BA/AA/Prop Charter

Concorde

Founding Member
Påsken 2010 fick jag uppleva en speciell plats som är ytterst få förunnat. Allting började december 2009 under en lunch i Chelsea där vi stämt träff med en nära vän. Lunchen var ett pit-stop under en resa från Stockholm till New York med LCY-JFK maskinen som man kan läsa om här. Min gode vän frågade…
 

Swisser

Medlem
Fantstisk resa!Vad fick du som rutinerad resenär betala för flyget och i vilken klass flög ni? Rekommenderar du din reserutt om man själv vill åka dit eller finns det någon bättre om man har lite mer framförhållning?Fanns det någon bra lounge på Mustiques flygplats?Vad kostar det att hyra en villa med butler etc. för en vecka?
 

Concorde

Founding Member
Tackar för kommentarer :) Swiss: Med god framförhållning flyger man via Gatwick och direkt därifrån till BGI. Allt från 6.000SEK för Economy till 25.000 i business och dubbla för First. Vi flög Premium Economy till JFK och AA Economy till BGI. Som Emeralder funkade det bra. ARN-JFK gick på ca. 7000/person plus ca 3500 för JFK-BGI. Vid ankomst till BGI har du ingen lounge, men chartrar man ett eget plan till småöarna använder man en privat liten transfer hall utan köer. Därefter ut i allmäna departures för en kort väntan. 8 dagar i Emerald Hill gick loss på 25.000 dollar vill jag minnas. Dricks, mat och dryck tillkommer. Allt som allt och du bokar i god tid kan man nog göra resan för 35-40.000 per person.
 

Rustscheff

Medlem
Hej -Ni tog ju en ganska stor villa. Vi tittade på villa Baliceaux när vi var där och för en vecka i juni går det 2012 löst på 7000 dollar. I bland rabatteras dessa priser dessutom, så helt olösligt för ett enda par är det inte att njuta av Mustique, speciellt om man flyger ned på poäng. SVG Air har scheduled flights för USD 410 p p t o r från Barbados och för USD 44! från St Vincent. Vill man snåla kan man således flyga till ex-vis Antigua och sedan vidare med LIAT för en billig penning till St Vincent och sedan det sista lilla hoppet-men Barbados och sedan direkt till Mustique rekommenderas. Hur mkt fick ni betala för er Britten Norman Islander flight?
 
eller så bor man på Firefly ;) Kan även varmt rekommendera grannöarna Petit St Vincent &amp; Union Island.<br />
<br /><a href="/wp-content/uploads/attachments/16719=3141-IMG_0715.jpg" rel="nofollow"><img src="/wp-content/uploads/attachments/16719=3141-IMG_0715.jpg" class="gc-images" title="IMG_0715.jpg" /></a>
 
Toppen