Senaste nytt

SAS storsatsar på Göteborg med fem nya direktlinjer nästa sommar

Jacob

Medlem
Sommaren 2014 gör SAS en storsatsning på Göteborg Landvetter med så många som fem nya direktlinjer. En stort fokus ligger föga förvånande på semesterdestinationer runt Medelhavet men det finns även nyheter på närmare håll. De nya destinationerna blir Palma de Mallorca, Aten, Alicante, Pula och Berlin. Förra sommaren lanserade SAS dessutom direktlinjer från Göteborg till…

Se hela inlägget
 

AABack2ARN

Medlem
Jag tycker ordet "storsatsa" är ganska vilseledande i detta fall. Att en pr-eprson för SAS skriver så är kanske inte så konstigt men i något som skall likna redaktionell text är det lite svagt.

Aten och Pula trafikeras under 1 juli till 5 aug med en avgång per vecka vilket således innebär 6 flygningar tur och retur... Med den logiken måste vissa charterbolag uppenbarligen göra helt enorma storsatsningar när de öppnar en ny destination från exempelvis Luleå under en säsong ;)

Övriga destinationer får två avgångar per vecka, vilket förvisso är dubelt så många som en, men inte så mycket att skriva hem om.

Och, jo jag vet, att SAS försöker sno åt sig den så uppenbarligt lukrativa marknaden om fritidsresenärer som betalar 499 kr för sin biljett.
 
Toppen