Senaste nytt

Über i Göteborg från 5/8 2014

David

Medlem
Redan nämnt i gamla tråden är att Über skall expandera till Göteborg. Idag kom mail som bekräftar att de är igång från och med idag 5/8.
Göteborg, är ni redo?! I år tar vi på Uber vårt pick & pack och gör en pop up på västkusten lagom till Sveriges häftigaste musikfestival: Way Out West.
Från och med idag kan du beställa en Uber även i Göteborg. Kanske blir du en av de första att testa Uber på västkusten? Observera att antalet bilar är begränsat och efterfrågan kan bli hög.

Nyhet: Uber goes Way Out West!
 

Fedup

Medlem
Fast det är ju en popup, dvs en temporär grej. tvekar ej på att dem kommer till Göteborg snart men tror inte det hänt än.
 

David

Medlem
Javisst, lite ruttet formulerat i inlägget kanske. Har ställt kontrollfråga till Über så får vi se ifall vi kan få någon mer info om ev långtidsexpansion.
 

SvartMjolk

Medlem
Äntligen kan vi testa dem även i Göteborg. Har använt dem ganska mycket på platser där de finns permanent. Om någon vill testa dem här i helgen så har jag en rabattkod på 100 kr, klicka i så fall på länken nedan. Även jag får bonus tillbaka så åk på;)

Uber
 
Toppen