Senaste nytt

Matråd för SAS lounger

ulagun

Medlem
Tycker mig ha märkt att maten försämrts avsevärt på SAS loungerna senaste tiden.
De tidigare diskuterade fiskkakorna/frikadellerna förföljer mig överallt. Inte minst ARN har fattat tycke för dem.
Måttet var GOT-loungen för någr veckor sedan. En sallad (läs sörja) bestående av vilsekomna laxbitar, broccoli samt bönor av okänd ursprung.
Flydde in till närliggande lounge och gjorde en köttbullsallad som man kunde komponera själv.
Trodde ett tag att jag var grinig, men fru ulagun har på kort tid rest tillsammans med mig bl.a OSL ARN CPH och GOT. Hon instämmer helt, det har blivit sämre, ofta är sopporna räddningen.
Satt på ARN loungen igår em och roade mig genom att kolla åtgången av fiskkakorna. Behövdes ingen påfyllning där inte.
Många barnfamiljer. Ungarna gick omvägar bara de kände lukten.

Varför inte inrätta någon form av matråd, som man har på flera större arbetsplatser med egen resaurang.?
Bland BC finns många matkunniga, resvana människor med sunt förnuft.
Varför inte verka för att ett antal frivilliga ingår i ett matråd med SAS för att ta fram lämplig loungemat, självklart inom givna ekonomiska ramar.
 

EBGGOT

Medlem
Håller helt med! Jag förstår inte varför inte SAS gör det lätt för sig. Pölse och bröd kostar inget och är enkelt och uppskattat.
Hellre något simpelt men gott än "fint" och äckligt ....
 

Dr. Miles

Expert
Om jag kommer ihåg rätt, SAS inte har riktigt kök bakom loungerna utan bara värmer upp färdig mat.
Det är skillnad från t ex Turkish Airlines lounge på Istanbul flygplats där de lagar mat på ett riktigt kök, på plats.
 
K

KavlingeDude

Guest
Annars är ju danskar bra på rostbiff och annat pålägg. Varför inte bara ha, förutom korv, riktig bröd med bra pålägg. Nu när man har tur så ligger det några självdöda skinkskivor och söndersmetad leverpastej på talriken.
Ost ibland om inte någon amerikan har varit i loungen för då är den helt förstörd då de, trots bara två möjliga sätt, inte kan hantera skivmaskinen.
 

EBGGOT

Medlem
Om jag kommer ihåg rätt, SAS inte har riktigt kök bakom loungerna utan bara värmer upp färdig mat.
Det är skillnad från t ex Turkish Airlines lounge på Istanbul flygplats där de lagar mat på ett riktigt kök, på plats.

Jag hör det du säger, men jag räkna upp 10 cateringbolag som hade kunna lösa detta med enkla och goda saker. Kök på plats eller inte man har ett ansvar för att maten skall vara ätbar!
 

AABack2ARN

Medlem
Det är väl inte så konstigt att maten försämras när man i stort sett ger vem som helst tillträde. På sommaren minskar man utbudet på grund av brist på gäster och på vintern är det för många gäster... Men många andra *-lounger är väl i stort sett ännu sämre :(
 

Magnus_K

Medlem
En tanke jag har.
Sedan hur länge har ni upplevt att det varit mindre bra? Jag instämmer i allt ni skriver.
Det kan inte vara så att under tiden dom bjuder in EBS i loungen? Och förbättrar efter sommaren igen?
 
Toppen