Senaste nytt

Key West - Tips på boende önskas

Hur många är ni? Budget? Är beachfront ett måste? Vad är era tänkta aktiviteter?

Det behövs mer information för att ge bra råd.
 
2 pers. Flexibel budget. För rätt ställe går det bra att det kostar. Beachfront inget måste. Men beachhäng är en tänkt aktivitet. Vi kommer ha bil.
 

Direktorn

Medlem
Finns inte så många med bechfront där. Rekommenderar varmt Casa Marina som har beach och fina pooler. Ett klassisk hotell med gåavstånd till allt dessutom. Boka gärna ett rum på nedre botten med uteplats och 20 m att gå till stranden, nice.
 

NotRyan

Medlem
Rekommenderar Westin där. Läget är perfekt vid strandpromenaden för sunset view och beach-häng...

Mvh
/NotRyan
 

ARN-MIA

Medlem
Håller med NotRyan om Westin.

För mig går inte Key West och beachhäng riktigt hand i hand utan då är det mer Miami / Ft Lauderdale som gäller. Key West är barernas stad och väldigt få hotell har pool eller tillgång till strand. Dock trevligt att tillbringa någon dag här om man inte har gjort det tidigare i mina ögon.
 

hagmar

Medlem
Casa Marina. En klassiker!
Ända sedan jag läste om det i Ulf Lundells "Hjärtats ljus" så ville jag bo där.
Och så blev det! Rekommenderas!
 

Traveller

Medlem
Nu I Miami men Key West bara två dagar sedan. Årliga armbrytartävlingen samt "Look a like Papa" tävlingen pågick på Sloppy Joes..

Westin är toppen. Bodde där för 1,5 år sedan. Gjorde misstaget att bo på Double Tree denna gång. Fint poolområde men usel service och fel sida av ön. Så går det då man snålar och bor på poäng.

Duval street ligger kvar där den ska och HBT kulturen sprakar som vanligt. Solen försvinner ännu i "Most South point" och folksamlingarna är lika stora som vanligt. Kan dock inte tycka att Hard Rock Café på KW är särskilt bra. Kåken är superfin men även här vacklar servicen. Ett bra tips är att ni prövar att inte bara äta på Duval street. Många bra restauranger finns på gatorna runtomkring.

Om ni planerar att bo bra i Miami någon natt så rekommenderar jag Intercontinental. Rum och service riktigt bra, frukost svindyr men.. Det finns en restaurang på plan 1 (hotelentree) som heter Toro Toro... WOW, bättre mat har jag aldrig fått i USA. Bara den restaurangen är värd ett besök om ni är här i Miami.

Njut av din resa...
 
Last edited:

gdaily

Medlem
Rekommenderar också att ta en guidad tur i Everglades, vi åkte med en Ranger i en liten båt och kollade på våtmarken och fick lära oss väldighty mycket om naturen, mycket trevligt.
 

sembl

Medlem
Jag kan rekomendera Almond Tree Inn som är ett fantastiskt litet krypin och fantastisk personal. Varje dag bjuder ägarna på lite pizza och andra snacks + öl och cocktails och socialiserar med gästerna. Trevlig liten poolarea med. Som många andra säger, beach häng och KW går inte hand i hand. Då är det Miami och Fontainbleu med Liv som är helt outstanding.
 
Toppen