Senaste nytt

Förseningar från Newark på 3 timmar

011430121

Medlem
Idag är samtliga SAS flyg från EWR mellan två och tre timmar försenade till Skandinavien även UA till ARN är fyra timmar sen, någon som vet anledningen?
 

andersl

Medlem
Det kom ett rejält skyfall vid 17-tiden lokal tid, och man stängde ned all avgående trafik. Jag satt på SK908 till Oslo, och vi blev sittande i planet i ca. 3 timmar innan takeoff. Tyckte att crew hanterade det som bra man kunde, serverade dricka, snacks m.m. Kapten gick omkring i planet och pratade med passagare osv.
 

AABack2ARN

Medlem
thh: det borde inte vara Air India-flighten som skapade detta eftersom den incidenten hände i söndags. Så skyfallet låter som en mer trolig orsak.

Dock borde väl Air India-incidenten också skapat lite förseningar för de flighter som skulle lämnat i söndags och anlänt Europa i måndags morse eftersom detta hände precis när "rusningen" skulle starta.
 

sembl

Medlem
Här på östkusten i USA så har det regnat kraftigt och åskat på eftermiddagarna nu i över en vecka. I DC kommer det en åskskur i ca 1 timme som heter duga vid 16-17 tiden och pågår i en timme. Samma sak idag medan det igår dessutom var tornado warning I Baltimore området.

Mycket kan man gnälla på här men deras väderrapporter är helt fantastiska. Varje nyhetsteam har typ en doppler som de åker om kring med och typ " right about now you will see heacy rain and thunderstorms around Rock Creek Parkway" och ta mig 17 någon minut senare så brakar det loss.
 

Bryant

Medlem
Det stämmer att det är vädret som ställt till det. Enligt Eurocontrol så ligger (låg) förseningarna på några timmar pga thunderstorms.
 

AABack2ARN

Medlem
Och igår verkar stormvindarna framför allt drabbat JFK med en hel diversions till Boston. Newark ska dock ha klarat sig och SAS hade idag lyckats köra in förseningen från häromdagen. (SK945 till ORD var igår drygt två timmar sent och det skapar en hel del misconnections)
 
Toppen