Senaste nytt

Conrad Maldiverna

Hej,

Plannerar en resa med familjen till Conrad på Maldiverna. Tänkte göra en poäng bokning på 6 nätter och undrar om man får bra extra på detta resort som HH Diamond?
 

Alx

Medlem
Det korta svaret är nej. Man får inga gratis uppgraderingar och istället för Executive lounge erbjuds happy hour, mer om det nedan. Men Så är Conrad Maldives en helt fantastisk resort redan från början. Kanske lite väl dyr bara.

Som 2 HH Diamond fick jag och sambon i höstas rabatt på cash-uppgradering till bättre villor, samt en flaska billigt mousserande vin istället för den sedvanliga gratis uppgraderingen. De har också en happy hour för Gold/Diamonds under EN timme på tidig eftermiddag (runt 17:00) där de gör allt de kan för att minimera drickandet genom att gå runt och ta upp beställningar och sedan segdra på serveringen. Detta trots att det enda som går att beställa är dagens Martinidrink, vitt eller rött vin. Är man där från start hinner man i bästa fall få två drinkar. Så värdet av denna förmån är IMHO nära noll.

Enda skillnaden mellan HHG/HHD är att man som HHD får mousserande vin medans HHG får välja på en flaska vitt/rött vin.

I övrigt är HHG/HHD förmånerna de samma som på andra Hilton/Conrad. Det vill säga fritt wifi, fri frukost (om det inte redan ingår) osv.
 
Last edited:
Toppen