Senaste nytt

La Compagnie - all business Paris - New York

johan_fbg

Medlem
Tror inte det finns något skrivet om La Compagnie än.

La Compagnie är ett nytt franskt flygbolag vars flotta består av en Boeing 757-200, all-business class. Stolarna ska enligt uppgift vara lie-flat med en 2+2 konfiguration och 74 till antalet. Maten ombord är skapad av Christophe Langree från Hôtel Matignon. Alla passagerare får låna varsin Samsung läsplatta och fri WiFi ombord.

Fyra till fem avgångar kommer erbjudas under sommaren, utresa 17:50 från Paris och hem från Newark klockan 21:45.

Just nu verkar de köra ett kampanjpris på €1800 för två personer Paris - New York. Det går att boka på La Compagnie | Destined to dream


Skulle gissa att det är risky business, både att starta bolaget och boka med de.
 

Jacob

Medlem
Och denna glömde ju jag också. Frågade nämligen Air France i förra veckan vad de tyckte om denna uppstart som förstås blir en direkt konkurrent. De var inte särskilt oroliga.

Det är svårt att köra all-business, i princip ingen har lyckats, och man blir väldigt sårbar om något skulle gå sönder.

Men så klart alltid kul med nya initiativ, väldigt bra uppstartspris. All lycka och framgång till La Compagnie.
 
Dem der flyver betalt business har brug for at flyve når de har brug for at flyve, ikke om 6 dage når der er endnu en afgang.

Udover det er 74 sæder i business class meget! Hvis man ser på Lufthansas A380 har man jo netop skåret ned på antallet af sæder i business, selvom de om nogen burde kunne fylde dem.

Jeg bliver meget imponeret hvis de overhovedet kommer i luften og endnu mere imponeret hvis de kommer i luften mere end 1 gang...
 

doc

Medlem
BA försökte ju med all-business i och med Open Skies på sina 757 från Paris Orly till JFK. Kan inte ha gått så bra i och med att man införde ekonomiklass efter några år.
 
La Compagnie - BusinessClass över Atlanten till lågpris

La Compagnie flyger Paris till Newark med uteslutande Business Class kabin. Konkurrensen är nog stentuff så bolaget kommer inte överleva länge, särskilt inte till detta pris:

La-Compagnie-4.png

Det är alltså 1796 Euro tur och retur för två personer (!)

Läs vad bloggen OneMileatatime skriver:
La Compagnie Cheap Business Class Tickets Paris To New York - One Mile at a Time

Någon som ska testa?
 
Toppen