Senaste nytt

Tips: Roadtrip-planering för USA

Jag vet inte om detta egentligen passar in här, men jag gör ett försök. Det finns kanske någon annan här än erc som gillar att åka på roadtrip. Jag har snubblat över en sida, https://roadtrippers.com/ som hittills har fungerat riktigt bra. Man skriver in avreseort och destination, och sen kan man lägga till en massa sevärdheter, bryggerier, fina vägar att köra på, hotell, restauranger osv osv däremellan.
 

chazzie

Medlem
Grym sida! Det är alltid svårt att hitta bra inspiration för det lite mer obskyra när man skall ut på vägarna i Amerika!
 

DonM

Medlem
Jag använde också denna tjänsten för att planlägga min roadtripp (Las Vegas till Chicago) i maj (https://roadtrippers.com/trips/us-midwest-2014-v5/52dd8bec2258253bd6000001). Hittade flera platser som vi definitivt inte hade funnit fram till utan denna tjänsten. De har också en ganska bra iPhone app där du kan plocka upp resplanen du har gjort på web.
Det enda som fungerar mindre bra är delning och samarbete. Du kan dela, men då blir det mer eller mindre read only. Collaboration ska komma efterhand.
Lycka till med planläggningen. Är tillbaka i USA nu igen 1 månad efter min roadtrip och måste bara erkänna att det är ett fantastiskt land att resa med bil i. Målet är ingenting - vägen är allt!
 

David

Medlem
Uppmärksammat denna för en tid sedan, tips på BC även då? Har kikat lite inför en potentiell 5-veckors nästa sommar och det verkar ju vara ett helt grymt verktyg.
 
Uppmärksammat denna för en tid sedan, tips på BC även då? Har kikat lite inför en potentiell 5-veckors nästa sommar och det verkar ju vara ett helt grymt verktyg.
Jag sökte här innan jag postade, men hittade ingenting om detta. Jag kanske missade att söka på något särskilt.
 
Toppen