Senaste nytt

Res i maj och tjäna 2000 Extrapoäng

miramax

Medlem
Fick just erbjudande enligt nedan:

"Passa på att tjäna extra poäng med SAS i maj. Reser du i SAS Plus tjänar du som vanligt Baspoäng för din resa – dessutom toppar vi med 2000 Extrapoäng.

Allt du behöver göra är att anmäla dig senast 4 maj och res under perioden 6-31 maj 2014."

Tror ni man får 2000 per bokad resa eller är det per flygning? har just nu 12 flygningar bokade i sas plus i maj nämligen.
 

miramax

Medlem
Kanske borde läsa det finstilta först. Var max 2000 poäng totalt.

"Anmäl dig senast 4/5. Boka och res 6-31/5 2014 i SAS Plus. Gäller resa med SAS och du kan tjäna totalt 2000 Extrapoäng under perioden, dina Extrapoäng syns på kontot efter genomförd resa."
 

iRobert

Medlem
Bättre än inget.. Fick det här med, tjejen också. Kanske generellt utskick snarare än riktad kampanj?
 

perhall

Medlem
Att 2000 p var max var ju ganska klart men är det en enkel eller t/r? "Res med Plus" står det ju bara... hur som helst några Plus t/r inbokade så... det gäller väl som vanligt även redan bokade. SAS brukar vara generösa..
 

pitch

Medlem
Fick det inte.

(Men men, man får ju trösta sig med att det kommer bli sådär 100k extrapoäng framåt sommarn ändå, med julkalendern och senaste Bonus Challenge-grejen kombinerade. Plus sådär 70k vanliga poäng förstås, det är lika bra att passa på och göra det till en MR om man ändå måste åka T/R nånstans...)
 

GOTATH

Medlem
Fick det och har minst 2 resor i Plus under maj. Lägg till julkalendern till Aten och det blir en mycket poängrik månad för mig!
 
Toppen