Senaste nytt

Eurobonus Silver for trade

Status
Stängd för vidare inlägg.

Tilbud108

Ny medlem
Hej!

As EBG I could gift EB Silver to a member. If anyone is interested in the trade (for AY points for instance), drop me a message.
 
Hej og velkommen til BusinessClass Tilbud108

Du bør nok læse sticky-posten om netop køb-salg-bytte af EuroBonus extrakort.

I början på april lanserade SAS nya EuroBonus 2.0 med möjlighet för medlemmar på guldnivå och högre att ge bort ett silverkort/guldkort. Som följd har det dykt upp en del inlägg i forumet med frågor/tankar om att kunna skänka sitt extrakort till någon annan medlem på BusinessClass och formerna för detta.

För att skapa en trevlig och problemfri atmosfär på sidan har BusinessClass-teamet idag beslutat följande:

Alla diskussioner om utbyte av ett EuroBonus extrakort ska ske i forumet Marknadsplatsen. Detta forum finns tillgängligt när man varit medlem en viss tid och skrivit ett visst antal inlägg. Vi har satt denna begränsning för att alla som deltager ska ha en viss medlemshistorik och för att undvika bluffinlägg, trolling och bedrägerier.

Inlägg om byte av EuroBonuskort som skrivs i övriga forum kommer tas bort.

Innan du skriver i Marknadsplatsen måste du läsa igenom de regler som finns i Sticky-tråden längst upp och acceptera att följa dessa regler. Vi rekommenderar också att du läser igenom SAS egna regler så du inte bryter mot medlemsvillkoren i EuroBonus.

BusinessClass-teamet tar inte ansvar för byten som förmedlas via forumet. Överträdelse av forumreglerna kommer dock hanteras på sedvanligt vis och kan i grova fall leda till avstängning.

Frågor kring detta går bra att ta via PM eller kontaktformuläret.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen