Senaste nytt

Kundfokus i Brasseri & Bar i SkyCity

nilsson

Medlem
Jag gick till Brasseri & Bar, eller vad de som numera huserar där Stockholm Fisk tidigare låg i SkyCity, och tittade på menyalternativen på dagens meny som låg på bardisken. Strömming med mos och lingon. Perfekt! Ungefär när jag överväger om jag ska sätta mig ned vid något av de många tomma borden, eller beställa först så tittar servitören bakom disken upp från tidningen och säger "Vi serverar inte lunch längre. Köket blir så sura om vi säljer sådant för sent. Fast jag kan springa och fråga".

Lätt snopen, och utan att ha yttrat ett ord, vänder jag blicken från den ivägspringande servitören och tillbaka till menyn där det längst ned står 11-14. Min klocka är 14:02. Strax kommer han tillbaka och meddelar att det är a la carte-menyn som gäller nu. Jag tittar. Ingen strömming.

En sammanfattning: Det finns lediga bord, ett utrustat kök med personal, ingredienser och kunskap för att tillaga strömming med mos. Men de känner inte för det.

14:08 får jag en pulled pork med bröd i handen på Seven Eleven.
 
Toppen