Senaste nytt

Air Baltic börjar sälja bilar på flyget

Jacob

Medlem
Går du ofta i bilköpartankar när du är ute och flyger? Då har du nu en unik chans. Air Baltic erbjuder som första flygbolag i världen möjligheten att köpa en bil på flyget.

Det handlar om specialdesignade Mini Cooper Bilar. Bilarna är målade som ett flygplan enligt den design som röstats fram av flygbolagets 60.000 Facebook fans.

De som vill köpa bilen betalar 50 euro ombord på planet och får en voucher. Efter landning slutförs köpet och man får möjlighet till en provtur.

Priset för en Mini Cooper R56 är 24.699 euro och finns för försäljning på alla Air Baltics flygningar mellan 16 december och 15 januari.

Air Baltic car.jpg
Foto: Air Baltic
 

Roger J

Medlem
Förut brukade Air Baltic dela ut Taxi-vouchers i Business Class innan landning i Riga. Detta är ju nästa steg så att säga!
 

MarcusC

Medlem
Känns som ett steg för långt...?? Hur många bestämmer sig köpa bil på flyget? Blir nästa steg man köper sig ett hus ombord också månne?
 

TreD

Medlem
Med tanke på hur skrämmande okunniga dagens bilförsäljare är så kanske det är en god ide att köpa bilen av en flygvärdinna istället! Det följer säkert med ett leende i priset.
 
Toppen