Senaste nytt

Scandic helg-nattpris 610 SEK 4 april - 8 juni 2014

Nemo

Medlem
Bokas 10-12 mars 2014.
Hotellweekend från 610:- hela våren!
Under 72 timmar kan du boka hotellrum på alla våra hotell i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Nedeländerna, Polen och Belgien till riktigt låga priser! Gäller alla helger från 4 april till och med 8 juni. Våren bjuder på många chanser till långhelger - påsk, Valborg, Kristi himmelsfärd och Nationaldagen. Så boka din hotellweekend i vårens tecken! Ange kod 72H i bokningen till höger.
(...)
Rabatten är endast tillgänglig på vår egen sajt och gäller för medlemmar i Scandic Friends (det går även bra att bli medlem i samband med bokning eller gå med här). Priser gäller per dubbelrum och natt. Erbjudandet kan bokas under 72 timmar från kl. 00:00 den 10 mars till kl. 24:00 den 12 mars 2014. Gäller ett begränsat antal rum på alla Scandics hotell i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Nederländerna, Polen och i Bryssel för vistelser på helger under perioden 4 april till och med 8 juni 2014. Bokningar återbetalas inte och kan inte om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Frukost ingår. Giltigt Scandic Friends-kort ska uppvisas vid incheckning.
Scandic - Hotellweekend från 610 kr - Blixtpris - scandichotels.se
 
Ett fint erbjudande från Scandic. Vi bokade en liten påsklovstripp i förrgår, i första hand lite andra boenden,men det blev faktiskt en övernattning på Scandic i familjerum för fyra personer till facila 610 kr.
 
Toppen