Jakob K
Medlem
Hej!
Flög i morse ner till Kloten, Zürich med Swiss i C - 9:45-kärran från Arlanda.
Efter ett snabbt besök i loungen T5 så beger jag mig till gate 16C för boarding. Som vanligt så ignorerar personalen totalt priority boarding och det blir ett kaos av skidjackor och haglöfsväskor där personalen försöker boarda sista raderna först. Jag är seatad 2A och går ombord bland de sista. Så fort man kommer in i den rena, välhållna A321:an så är det som om man kommer till en annan värld.
Jag får omgående en våtservett och en pre-flight vattenflaska. Pursern och flygvärdinnan som jobbar i business-sektionen kommer båda förbi och tilltalar med herr efternamn och samt hälsar välkommen. Uppe i luften fortsätter det i stor stil:
Jag erbjuds tidningar på samtliga relevanta språk. Frukosten som serveras består av kall och varm del. Allt serveras på serveringsporslin med riktiga bestick. Yoghurt med müsli, färsk apelsinjuice i glas med påtår, 3 sorters bröd + croissanter (allt varmt), smör, hallonsylt, osttallrik med vindruvor, nykokt ägg, spenat, rostbröd med skinka.
Kaffe serveras i riktigt porslin samt mjöken ur en rostfri kanna som står hos mig hela serveringen.
"Es ist alles für Sie" som flygvärdinnan uttrycker sig.
På Kloten hamnar vi på ARPON. Är först ner för trappan och givetvis står där en minibuss med skylt som tar mig snabbt och friktionsfritt till terminalerna.
Ännu en gång skulle jag vilja påstå att Swiss är bäst!
mvh
Flög i morse ner till Kloten, Zürich med Swiss i C - 9:45-kärran från Arlanda.
Efter ett snabbt besök i loungen T5 så beger jag mig till gate 16C för boarding. Som vanligt så ignorerar personalen totalt priority boarding och det blir ett kaos av skidjackor och haglöfsväskor där personalen försöker boarda sista raderna först. Jag är seatad 2A och går ombord bland de sista. Så fort man kommer in i den rena, välhållna A321:an så är det som om man kommer till en annan värld.
Jag får omgående en våtservett och en pre-flight vattenflaska. Pursern och flygvärdinnan som jobbar i business-sektionen kommer båda förbi och tilltalar med herr efternamn och samt hälsar välkommen. Uppe i luften fortsätter det i stor stil:
Jag erbjuds tidningar på samtliga relevanta språk. Frukosten som serveras består av kall och varm del. Allt serveras på serveringsporslin med riktiga bestick. Yoghurt med müsli, färsk apelsinjuice i glas med påtår, 3 sorters bröd + croissanter (allt varmt), smör, hallonsylt, osttallrik med vindruvor, nykokt ägg, spenat, rostbröd med skinka.
Kaffe serveras i riktigt porslin samt mjöken ur en rostfri kanna som står hos mig hela serveringen.
"Es ist alles für Sie" som flygvärdinnan uttrycker sig.
På Kloten hamnar vi på ARPON. Är först ner för trappan och givetvis står där en minibuss med skylt som tar mig snabbt och friktionsfritt till terminalerna.
Ännu en gång skulle jag vilja påstå att Swiss är bäst!
mvh