Senaste nytt

SAS tar hem tre priser i Grand Travel Awards

gdaily

Medlem
Jaha...

Flyg Interkontinental


Finnair
En tidseffektiv och smidig produkt i toppklass till Asiens viktigaste destinationer - där många avgångar till navflygplatsen Helsingfors uppskattas av svenska affärsresenärer och deras resebyråpartners.

SAS
Nysatsar på San Francisco och visar med sin beställning av nya långlinjeplan att man vill vara en viktig spelare för svenskar på interkont. Kunderna möter ett t ödmjukare SAS med hög servicenivå i hela värdekedjan.

Lufthansa
Lufthansas globala linjenät är ett av de viktigaste för svenska långlinjeresenärer och de levererar en trygg och effektiv produkt och service.

Qatar Airways
Med ny Dreamliner från Stockholm fortsätter bolaget att växa kraftigt i Norden och Sverige – tack vare direktflyg, ett allt större globalt linjenät, modern flygflotta och hög servicenivå ombord.

Turkish Airlines
Med en stor kapacitetsökning till sitt allt mer omfattande linjenät österut blir Turkish Airlines en allt viktigare spelare på den svenska marknaden för långlinjeresenärer
Flyg Europa


Austrian
Med en tydlig satsning på östra Europa erbjuder Austrian flera unika destinationer via sitt effektiva nav i Wien – och har ett väletablerat och effektivt samarbete med sina svenska återförsäljare.

Lufthansa
En tung europeisk spelare som profilerar sig mer än tidigare på den svenska marknaden med ett stort utbud, tillgänglighet, produkter och priser, som både privat- och affärsresenärer uppskattar.

Norwegian
Rankades högst i Svenskt Kvalitetsindex förra året och växer både från svenska regionala flygplatser och runt om Europa. Kunderna uppskattar fri wifi ombord på deras moderna flotta.

SAS
Storsatsar på fler direktlinjer och tätare frekvenser i Europa, mot både privat- och affärsresemarknaden. I tillägg nytt servicekoncept, nya tekniska lösningar och hög service mot återförsäljare.

Turkish Airlines
Med hög servicenivå i alla klasser, väldefinierat koncept för affärsresenärer och med fler avgångar från flera flygplatser växer Turkish Airlines från Sverige och på den europeiska marknaden.
Transport inrikes



Malmö Aviation
Forsätter att utveckla och förfina sitt affärsresekoncept, i år med offensiv satsning på Östersund och och även utökningar av avgångar. Levererar hög service till både kunder och resebyråer.

SAS
Sveriges största flygaktör inrikes levererar en stabil produkt, stort utbud av avgångar och hög kvalitet i hela värdekedjan. Deras nya app har gjort reselivet lite enklare för många resenärer.

SJ
Inrikesaktören med störst hållbarhetstänk och linjenät har fortfarande viss motvind, men jobbar offensivt med tåginköp, resebyrådistribution och mobilsatsning för att möta ny konkurrens.
Transport inrikes var de väl värda att vinna.
 
Toppen