Senaste nytt

Renoverad Turkish Airlines Lounge i Istanbul!

jaern

Medlem
Var i Loungen igår och den renoverade delen, bättre sagt, renoverade våningen var öppen! Alltså i praktiken en nära dubblering av ytan.
Helt ny nedervåning med "Te-paviljong", 3 playstations, golfsimulator, bilbana, välbehövliga toaletter, concierge, etc.
I matväg samma utbud som ovan, alltså flera meze-stationer, välbehövlig "pizza" ugn, men även nyheter såsom en "ravioli-station" och turkiska wraps. Ingen exklusiv Elite+ del såsom beryktat, men känns inte som det behövs då det är lugnt och fint nu, till skillnad från tidigare kaos.

Bra Turkish!

photo 1.jpg

photo 2.jpg

photo 3.jpg

photo 4.jpg
 

jaern

Medlem
Är det lika lugnt under rusningstid?

Kan säga att det var generellt super-kaos på flygplatsen igår kväll, alltså ganska tjockt med folk. I loungen var det hur lugnt som helst. Så ja, jag tror de löst "problemet" med den överbefolkade loungen... iaf för en tid framöver.
 
Fick tyvärr bara 5min i nya CIP i morse runt 08:00 pga sent inkommande flyg men det är en betydligt lugnare atmosfär där nu med lediga över allt även på övervåningen. 5st nya toaletter och lite fler för stående herrar på nedervåningen mot utgång (endast) mot TAV hotellet. Förstår fortfarande inte varför de inte byggde fler toaletter när de ändå satsar så stort.
 
Toppen