Senaste nytt

Hur maxar man en helg i Edinburgh?

motu

Medlem
En polare och jag ska bege oss på en grabbhelg till Edinburgh i början av april. Ingen av oss har varit i Skottland tidigare så vi har mycket vaga bilder av vad vi borde göra / man kan göra.
Vi gillar god mat och dryck samt lite partaj (med betoning på lite mindre då vi inte är 20 längre..). Vi är båda intresserade av vandring, whiskey och sport (gärna udda). Detta kanske bara är fördomar men det är några av de saker vi kom att tänka på när vi bokade resan. Vi är mycket intresserade av att få tips på kul aktiviteter och andra förslag för att höja en helg (restauranger, pubar, klubbar, maträtter etc).
Tacksam för tips!
 

Agö

Medlem
Väldigt trevlig stad. Vi var där för första gången i juni förra året. Vi hade dessutom osannolik tur med vädret.

Åt gjorde vi här: Edinburgh: Restaurant Martin Wishart, Leith | Solens mat

Trevliga barer finns det gott om på båda sidor av floden (t.ex. vid Cowgate och området kring Prices Street). Studentstad så ganska bra drag. BrewDog var t.ex. trevligt.

Vi tog också en busstur, ca 1h30. Ett bra sätt att se olika delar av staden.

Bor gör du på the Balmoral. Det gjorde inte vi...! ;)
 
Här hittar du en himla massa, allt från ATV, fäkting, kasta en sånn där trästock, duvskytte, etc. Vill du ha närkontakt med ugglor, kolla in detta. Vill du gå på spökvandringar i tunnlar under staden eller på en kyrkogård i mörker, se här. Vill du lyssna på säckpipsmusik, läs detta .
 
Toppen