Senaste nytt

När det går riktigt dåligt för ett flygbolag ( Air Canada )

Alx

Medlem
Shit happens... Men riktigt uselt om Air Canada till slut inte ändrade inställning och faktiskt ersatte de drabbade resenärerna för direkta kostnader orsakade av förseningen/inställelsen.
 
Var med om typ samma sak för tiotalet år sedan. Flight AC850 (YYC-LHR). Taxar ut i tid men blir sittande på plattan ett antal timmar för att sedan rulla tillbaka mot gate. Väntar ytterligare nån timme eller så för att sedan få beskedet att flighten blir uppskjuten till nästa dag. Klockan är nu mitt i natten men nog får vi vouchers till både hotell, taxi och måltider. Återvänder till flygplatsen runt 7-8 snåret och får beskedet att det blir ytterligare försening då planet fortfarande inte är flygdugligt utan de flyger in en reservkärra från YVR. Får några ytterligare matvouchers att använda på flygplatsen. Bortåt ett dygn sent lättar vi mot London och gruvar oss lite för att bli sittande där också men SAS fixar biffen direkt.

Summa summarum så var det surt med allt strul och väntande men skit händer och AC skötte allt exemplariskt. Trist att se att de inte verkar göra det längre.
 
Toppen