Senaste nytt

Uppgradering på bokning med poäng?

Funderar lite på att boka rum på Sheraton i Milano på poäng, blir lite billigare än att ta det med cash. Men frågan är om man har någon möjlighet att få uppgradering på rummet som SPG Gold om man bokar på poäng. Någon som har någon erfarenhet?

Det står ju inte uttryckligen att man inte får det enligt villkoren iaf:
Subject to availability at check-in for the entire length of the stay, provided the room was not booked through a pre-paid third-party channel. Preferred Rooms do not include suites. This benefit is not offered at Aloft and Element properties.
 
Det ska inte spela någon roll faktiskt. Däremot får man i alla fall som preffered och gold typ "garanterat" en klass bättre rum, resten e bara subject to availbility känns det som.
 

ucce

Medlem
Preferred (basnivån) får inget alls. Gold får inget garanterat men "preferred" rooms inom samma kategori (tex högre våning) vid tillgänglighet

I praktiken går förstås att få bättre och det är vanligare med uppgraderingar till högre kategori för golds i eu och asien än i usa.

Poäng eller cash ska inte spela roll, men jag upplever ofta bättre uppgraderingar som platinum med cash. Är det bra value på poängen skulle jag dock inte låta uppgraderingschansen som gold styra eftersom den är rätt liten iaf
 
Toppen