Senaste nytt

Nordisk Special - mailerbjudande

fcx

Medlem
Fick ett mail från CC idag, fler som fått samma?

Bo 2 nätter och få 20 % rabatt.

Vi uppskattar verkligen att du regelbundet väljer att bo hos oss. Så här är några fantastiska nyheter. När du bokar en vistelse på 2 eller fler nätter på ett valfritt Radisson Blu- eller Park Inn by Radisson-hotell i Norden ger vi dig 20 % rabatt**.

Norden har mycket att erbjuda. Så varför inte slå ut dina vingar och upptäcka ännu mer? Vi har massor av goda idéer och fantastiska ställen att bo på.

Och det är inte allt, utöver detta Bo & Spara-erbjudande ger vi dig dessutom 2 000 extra Gold Points® på nästa bokade vistelse på samtliga Carlson Rezidor-hotell i världen.


Med vänliga hälsningar,

Ditt Club Carlson team


Promokod GPOTHRZ. Vet inte om den funkar om man inte fått erbjudandet. Hittade en del datum, men det är non-refundable betalning som gäller.
 

magost

Medlem
Det står explicit i vilkoren (länk i mailet) att endast CC medlemsnummer ######## (mitt nummer) kan utnyttja kampanjen, men sen är det förståss en annan sak om det checkas. Ska man ändå bo de datumen skadar det inte att prova koden, men som pointsstay är det nog en chansning.
 

mry

Medlem
Jaha, det var en kod där med. Jag trodde helt enkelt det var det vanliga att om man bokar typ x dagar i förväg och flera nätter så fick man rabatt och läste inte mer ;)
 
Toppen