Senaste nytt

Falsk marknadsföring?

Dr. Miles

Expert
Är det egentligen billigare för flygbolag att installera eluttag vid varje stolar istället installera alla tv skärmar?
De flesta reser med egen dator, pad, smartphone etc nuförtiden.
 

Magino

Medlem
Vare sig det är det modernaste underhållningssystem eller ej, är det lite pinsamt att de fritidsresor erbjuder betydligt bättre underhållningssystem än vad SAS gör.
 

Concorde

Founding Member
Dom skriver flygbranschens modernaste. Inget om Sverige eller Charter. M.a.o. är det falsk samt osann marknadsföring.
 

Gnopps

Medlem
De hoppas väl att charter-resenärer håller sig till charter-flyg endast och inte märker var världen har att bjuda på.
 

vicce

Medlem
Flög LHR-EWR i våras med CO. Samma typ av system då i Eco. Men de kanske har "världens modernaste underhållningsystem" delat med en hel del andra bolag.
 
Om dessa tryckkänsliga skärmar är så snabba och precisa i verkligheten som i denna film då är det modern hårdvara. Något multitouch talar vi inte om men en sån skärm brukar kosta mer än en iPad i inköp.
Det här är ju bara ett skärm och kontrollenhet, resten sköter datorer. Tekniken är inte ny, men ifall hela systemet sköter sig med över 90% tillförlitlighet då är det modernast. Vi talar ju om minst 333 likadana skärmar med touch screen teknik och AVOD och spel på en flygning där inte finns en enda FF som har testat varenda kabin/klass/flygplanstyp i världen och har sett det mesta.
Tummen upp för charter, må alla andra resa med dem, det blir bara fler lediga säten för oss som föredrar regulär flygtrafik istället.
 
Toppen