Senaste nytt

Googles resepolicy

agehall

Medlem
Det finns vettiga människor och organisationer i världen som förstår att det är totala kostnaden som är viktig, inte vilken klass man reser.

Synd att så pass få sådana människor jobbar med att kontrollera kostnader. De flesta som gör det verkar tro att det viktiga är att undvika stora enskilda kostnader.
 

rvarttinen

Medlem
Upplever det som om i vår lilla del av världen är vi ofta centrerade till, och ser bara, kostnaderna, som nämns ovan, medan i andra delar så ser man hellre till resultet och förstår att för att vinna något behöver man investera något.
 

rlager

Medlem
Min bror arbetar på Googles högkvarter i Mountainview, CA. Det är ett helt fantastiskt företag att arbeta på. Han reser EXTREMT mycket i tjänsten och är väldigt nöjd med företages reseupplägg.
 

Gnopps

Medlem
Det låter ju verkligen som ett annorlunda och vettigt upplägg. Men undrar om inte företaget kan förlora pengar på att man inte bokar samma volym längre. T ex om man bokar en flygbiljett €10 billigare på en hemsida istället för resebyrån så kan inte företaget visa för flygbolaget hur mycket volym man har = sämre rabatter.
 
Toppen