Senaste nytt

Ryanair på Arlanda!!!

Med all sannolikhet är kraftig dimma på Skavsta eller Västerås som gjort att flygtrafikledningen dirigerat Ryanair planet till Arlanda
 
Arlanda är den enda flygplatsen i Sverige med så kallad Cat III godkännande.
Det innebär att flygplan kan göra helsutomatiska landningar med 0 sikt på Arlanda.
 

Xilan

Medlem
Ytterligare en anledning att inte flyga från Nyköping om man kan välja Arlanda. När det är dimma eller kraftigt snöfall får de ofta problem.
Det ska bli spännande att se vart flygen tar vägen när de lämnar Arlanda. Allt som oftast sticker de tillbaka tomma, direkt till Stansted eller vart de nu ska, utan att stanna till på Nyköpngs flygfält och plocka upp de stackarna som skulle med flyget. Dessa får då pengarna tillbaka eller blir ombokade inom 10 dagar eller liknande.
Någon av dessa stackare gråter ut i kvällspressen. Ryanair får PR. Dålig sådan visserligen, men för dem är all PR bra PR.

OBS. Detta var ett hypotetiskt resonemang baserat på verkliga händelser.
 

fcx

Medlem
Vet inte varför, men jag tänker på den här gamla nyheten:

Metro fredagen 19 oktober 2001

Bussar utan passagerare håller äntligen tidtabellen


PITEÅ Bussarna på linje 3 kunde inte hålla tidtabellen på grund av alla passagerare som klev på. Linjebuss i Piteå har löst problemet genom att bussarna numera kör en väg där det inte finns några hållplatser.

- Det var vår enda chans att snabba upp linjen. Vi är tvungna att hålla igång bussomloppet, säger Birger Eriksson, platschef vid Linjebuss till Piteå-Tidningen.
 
Toppen