Senaste nytt

Minsk under hockey-VM - Någon som har tips på hotell?

SvartMjolk

Medlem
Mina föräldrar åker varje år på hockey-VM med sina vänner. Nästa år kommer mästerskapet gå av stapeln i Minsk. Tyvärr verkar det vara väldigt höga priser på hotell just under VM. Jag kollade lite snabbt och det verkar gå loss på omkring 12 000 - 15 000 kr för 7 nätter. När jag kollar på andra veckor verkar det vara betydligt bättre priser.

Någon som har tips här? Finns det hotell som håller normala priser?
 

JanneB

Medlem
Vi började kolla hotell för VM för flera månader sen men har kommit till samma slutsats som du. Antingen bor man i hostel/sovsal för hiskeligt överpris eller som det lutar åt för oss, så bor man i Vilnius och tar sig in med tåg eller buss på matchdagarna. I Vilnius finns gott om prisvärda alternativ. Det går snabbtåg mellan städerna och även bussar som sagt. Nackdelen är att ingetdera verkar gå att boka i förväg utan det blir att lösa biljetter på plats. Under fotbolls EM i Kiev var det samma visa. Nästan inga lediga rum och groteska överpriser på det som fanns. Då vände vi oss till Iventus (resebyrå som specialiserar sig på öst) som fixade ett hotell åt oss mitt i fanzone. Det var visserligen dyrt och skabbigt men det var långt från de priser man hittade på nätet. Har mailat dem om Minsk men inte fått svar, du kanske har bättre lycka.

Sista tipset är väl om du har status på någon kedja som har hotell i Minsk. I vissa lojalitetsprogram ingår ju rumsgaranti.

Lite info om snabbtåget New fast trains Vilnius-Minsk-Vilnius - Minsk Forum - TripAdvisor
 

SvartMjolk

Medlem
Tack för alla bra tips, det uppskattas verkligen! Jag ringde precis pappa och han ska också mejla Iventus. Återkommer om de får svar.

Det är tråkigt att det ska skapa problem. Jag undrar hur det ser ut med hotell inför fotbolls-VM i Brasilien? :)
 
Toppen