Senaste nytt

Frankfurt-Tokyo blir första flyglinjen med ANAs nya Premium Economy

Status
Stängd för vidare inlägg.

Redaktionen

Medlem
Redaktionen tipsar:

Med start i september får européer som ska till Japan möjlighet att testa All Nippon Airways helt nykonfigurerade Boeing 787 Dreamliner plan som för första gången nu även erbjuder en premium economy kabin ombord.
Flygplanet kommer trafikeras på linjen mellan Frankfurt och Tokyo Haneda, vilket innebär att denna linje blir ännu mer attraktiv för passagerare som reser på dyrare ekonomiklassbiljetter. Inte bara får man möjlighet att resa i en separat kabin med något större stolar, flygplanet landar även på Haneda flygplatsen som ligger betydligt mer centralt med möjlighet att ta tunnelbana in till centrum.



Läs hela artikeln och kommentera på vår förstasida
 

DrKlas

Medlem
Tyvärr blir ju samtidigt ekonomiklass konfigurerad 3-3-3 istället för 2-4-2, ytterligare en stolsrad och stolar där man kan fälla ryggstöden. Fram tills nu var det den bästa ekonomiklass jag flugit.

Men avgångstiden från Japan är grymt bra och det går att vara hemma före elva på lördag förmiddag efter att ha arbetat hela fredagen i Japan. Lätt att somna också. Till Japan däremot somnar jag lagom tills det är dags att landa.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen